TƎT & MAGIC BOTTLED

Therapy, Energy,Tools

Dit is waar TƎT voor staat en wat je kunt verwachten


Reiki I & II (Usui) 

In de negentiger jaren was dit mijn eerste kennismaking met energie en vormt steeds een mooie basis. Reiki is het doorgeven van de universele energie. De energie wordt door onze handen geleid. Het lichaam mag, maar hoeft niet aangeraakt te worden. Deze behandelingen kunnen ook op afstand plaatsvinden.

Reikijpg 

Janosh Energetische Therapie​ 

Janosh is een kunstenaar, healer en inspirator en heeft een therapie ontwikkeld die gebaseerd is op Heilige Geometrie, een eeuwenoude brontaal, die ons in contact brengt met ons onderbewustzijn. Het is een één op één methode die om weinig woorden vraagt en is erop gericht om snel naar de kern te gaan.

Holographic Healing I & III Marilyn Harper

Met deze methode wordt op afstand gevoeld, gekeken, gehoord en/of geweten wat er zich in het lichaam afspeelt. Aan de hand hiervan kan er door de therapeut "gezien" worden waar er zich ongemakken bevinden en aan de hand daarvan te behandelen.
Het wordt "Quantum Vision" genoemd. 

Intuïtieve (energetische) healing

Dit is vaak een combinatie om jou het beste te kunnen bieden. Dat kan zittend aan tafel zijn, maar ook op de behandeltafel kan een behandeling plaatsvinden.
Hoe het op het moment voor jou voelt is belangrijk. Er hoeft geen kleding uitgedaan te worden, de energie vindt de weg vanzelf.  


behandeling met een crystaljpg


Coaching

Behoort ook tot de mogelijkheden, dit kan via Skype, telefonisch of fysiek, alles is bespreekbaar.
Vaak is coaching al een onderdeel van een energetische behandeling en vormt het een natuurlijk proces.
Het is voor volwassenen en kinderen. 


 Biophilia®Tracker Software

Dit is een 4D programma (klassieke bioresonantie (meta) therapie) op de PC die de conditie van je hele lichaam in kaart kan brengen. Helemaal tot op celniveau. Je wordt verbonden met de PC door middel van een koptelefoon. In de oordoppen zit apparatuur die de frequenties in jouw lichaam meten en dus jouw eigen situatie op het scherm laat zien. 


Wij bekijken samen hoe het scannen van bijv. de organen verloopt. Ieder orgaan heeft een eigen frequentie, de Biophilia laat de gesteldheid; de conditie van het orgaan zien (tussen 1 en 6) en laat zien of iets chronisch is of dat het lichaam het zelfgenezend vermogen gemakkelijker aan kan spreken.


Iets acuuts reageert sneller dan iets wat chronisch is; je kunt je voorstellen dat als je 20 jaar dezelfde klachten hebt, dit hardnekkiger is om te behandelen. Maar zeker niet onmogelijk!
Je voelt je vaak al na de eerste behandeling beter en prettig.
Je volgt, ziet zelf de voortgang via beelden; hoe was het en hoe is het nu met de organen gesteld? Als je eigen lichaam zichzelf gaat herstellen geeft dat veel voldoening. Er zijn fantastische resultaten geboekt bij huidaandoeningen. 


De Biophilia®Tracker is een uitermate zacht systeem en zeer geschikt voor kinderen.

Ǝnergy

De omgekeerde E staat voor de energie die overal is; in ons en om ons heen. Alles is energie.
Die ons lichaam binnenkomt en weer verlaat, de energie die ons voedt, kan herstellen, beter maken. Bij verstoringen is het de energie die ons lichaam en geest weer in balans kan brengen.
Het zelfgenezend vermogen van ons lichaam wordt door de energetische behandelingen gestimuleerd.                              

Tools

Mijn Tools zijn energetisch ondersteunende Magic Bottled Elixir Mists en Pure Energy Drops; deze producten helpen bij het veranderings- en genezingsproces. Een assortiment Elixirs is in de winkel te koop, met en zonder toevoeging van essentiële oliën. De Elixirs komen in sprayvorm en zijn bijv. te gebruiken bij angsten, om je chakra's en aura te zuiveren, schoon te houden en te beschermen, etc.
De Elixirs en Pure Energies worden handgemaakt.                                                      

Van de Pure Energies zijn een aantal standaard in het assortiment; het is ook mogelijk deze speciaal op je behoefte te laten samenstellen. Het zijn druppels die helpen naar de oorzaak van de kwaal, klacht of ongemak te gaan en zijn niet symptoombestrijdend. Het is een prachtige, pure vorm op basis van zeer sterke gebeden en komt uit India; Sai Sanjeevini ("Eeuwige gezondheid"). De Sanjeevinis zijn subtiele trillingen van alle helende krachten van Moeder Natuur en werken op fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele niveaus.                                           

De handgemaakte koperen symbolen -sterren- doen direct fantastisch werk bij angsten door ze  simpelweg vast te houden en/of ze als ketting te dragen. Ook in de mand van je huisdier doen ze hun werk en geven rust. Ze zijn in 2 maten verkrijgbaar.                                                    
Er zijn diverse sieraden in de shop, o.a. geladen met negatieve ionen die je lichaam goed kunnen ondersteunen, maar ook vind je er hulpmiddelen om zelf water te kunnen zuiveren en laden d.m.v. hetzelfde principe. ​Het aanbod varieert dus kijk maar eens rond.