TƎT & MAGIC BOTTLED

Over mijzelf


Ik ben Tineke Diederik (1961) en ik woon in Rotterdam.
Oorspronkelijk ben ik schoonheidsspecialiste.
Door eczeemklachten heb ik het mooie vak lang geleden achter me gelaten en was een totale verandering nodig. De liefde en passie zijn altijd gebleven en de huidklachten waren de grote uitdaging om steeds te blijven zoeken naar alternatieve oplossingen; een holistische aanpak en lichaam, geest en ziel altijd "samen" te zien en te behandelen. 

Bijvoorbeeld, zijn er allergieën, wat zijn de effecten van voeding en bepaalde gewoonten op mijn huid of andere organen, zoals de darmen, lever, alvleesklier.
Speelt stress een rol en wat doet dat met me?

Door te experimenteren ben ik zelf elixers en druppels gaan maken en is TƎT & Magic Bottled ontstaan.
Water heeft de eigenschap om informatie op te slaan - heeft een geheugen - zodoende kun je er veel mee bereiken.
Als je beseft dat je lichaam voor bijna 80% uit water bestaat en je ook dit geheugen kunt voeden met werkzame stoffen en frequenties van de Magic Bottled producten dan is er een oplossing voor veel klachten en verstoringen mogelijk.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik in contact met allerlei energiewerk; Ik volgde de opleiding Reiki I & II (Usui) en zo volgden er gaandeweg nog een aantal, w.o. Janosh Energetische Therapie            en Holographic Healing van Marilyn Harper.

​Intuïtieve (energetische) healing is vaak een combinatie​ om jou het beste te kunnen bieden.
Gecoacht wordt er ook, dit kan via Skype of telefonisch, of fysiek in Rotterdam of een ander adres, alles is bespreekbaar.

Ik ontmoet regelmatig ouders van jonge kinderen (8 à 9 jaar) die last hebben van erge angsten, soms door pesten, waardoor ze slecht slapen, enz. Binnenkort meer hierover.