TƎT
& MAGIC BOTTLED


- Over Tineke -


Leuk dat je mijn site bezoekt, welkom!
Ik ben Tineke, ik woon in Rotterdam en ik ben een healer.

In mijn jonge jaren ben ik opgeleid tot schoonheidsspecialist. Blondie en Boy George waren mijn make-up idolen. Ik vond het geweldig en nog... Heerlijk vind ik het als ik langs een parfumerie loop en de doordringende, zwoele geuren op straat op kan snuiven!
Alhoewel ik tegenwoordig veel meer van de essentiële oliën en de "groene" huidverzorging en cosmetica ben. Het is meer nostalgie denk ik. 

Al vroeg in mijn carrière kreeg ik last van eczeem aan mijn handen en heb ik dit mooie vak achter me gelaten.

Jarenlang heb ik me verdiept in holistische oplossingen en het bleef niet bij de huid alleen. 
I
k heb heel veel gezien, vele cursussen en opleidingen gevolgd. Mijn kennis en ervaring zijn uitgebreid; ik geef sessies en bied package deals aan; de verschillende modaliteiten vullen elkaar perfect aan. 

  • Quantum Dark Arts Defense Healings
  • Neo Shamanic Healings
  • Energy Management Mastery
Ik ben de maker van TET & Magic Bottled Elixir Mists. Deze hoog frequentie Elixirs, verrijkt met essentiële oliën, helpen je de balans te vinden.
De Elixirs zijn verpakt in 100 ml mat witte handgemaakte glazen flesjes met gekleurde balgverstuivers, voor een hele fijne verneveling. 

Mijn PASSIES
-Water-
Water is een van mijn passies. Het is prachtig, zo doorzichtig in de zuiverste vorm, reinigend, dorstlessend, kalmerend en als het koud is zo stimulerend.
Omdat je lichaam uit bijna 80% uit water bestaat, is de overdracht van bijv. helende frequenties eigenlijk heel eenvoudig en begint je lichaam het zelfhelend vermogen aan te spreken.
Dit is de basis van mijn Elixirs.

-Energy Management Mastery-
Het betekent het letterlijk managen van je energie. Alles is energie; je hele lichaam en alle velden eromheen, die we niet zien. Dat is je aura. Het gaat hier om het dagelijks schoonmaken en houden van je chakra's en je aura. Dan volgt het opzetten van een energetische bescherming, die ervoor zorgt dat je 24/7 beschermt bent en je je overal thuis kunt voelen zonder "last" te hebben van belemmerende energieën in wat voor vorm dan ook. Dan ben je op weg om Meester te zijn over iedere situatie; in balans, zonder angst met een verhoogd bewustzijn.

-Soevereiniteit-
Dit is de vervolgstap. Het is mijn doel in dit leven om de kennis en ervaring door te geven aan de mensen. Groot en klein. Het betekent vrijheid in de grootste en hoogste vorm, dat iedere gedachte en handeling van jezelf is, uit jezelf komt en je compleet puur, zuiver en authentiek kunt zijn. Dat is mijn hoogste goed en misschien voor jou ook. 

Ik hoop dat mijn site je mag inspireren.