TƎT & MAGIC BOTTLED 


- Quantum Dark Arts Defense Healing -

(op afstand)

...Bringing light to darkness...


- Wat deze healing inhoudt -

Het gaat hier om het verwijderen van entiteiten uit je energiesysteem.

Misschien heeft de titel van de healing je interesse gewekt, of je bent zeer gericht op zoek naar hulp, omdat je denkt of misschien weet, dat je symptomen door entiteiten veroorzaakt worden. Je voelt dat je energie wordt afgetapt, je bent uitgeput en angstig, je slaapt slecht en je hebt te maken met manipulatie en het is niet mogelijk om iets te creëren in je leven op dit moment. Er zijn gedachten die je niet van en bij jezelf herkent. 
Je hartslag is hoog en je voelt je gejaagd.

Een nogal beladen onderwerp voor veel mensen...  
Als mensen ontdekken dat entiteiten hun leven beïnvloeden, is er vaak een gevoel van schaamte; kan dit waar zijn? Tegen wie vertel ik dit, wie gelooft mij? En wie kan mij helpen?

Waarom krijg je last van (een) entiteit(en)?

Er zijn situaties dat er entiteiten in je energieveld kunnen komen en daar blijven "plakken". Het kan zijn dat je tijdens je bezoek aan een krachtplek, bijv. Stonehenge, de piramiden e.d., hiermee te maken krijgt. Vaak wordt er in een groep gemediteerd en in je "open" staat ben je een goed kanaal voor het doorstromen van energie. 
Het komt voor dat er onvoldoende, of zelfs helemaal geen
Energy Management is toegepast, dan kan het gebeuren dat er ongewenste energieën binnenkomen. Dat kan negatief en opdringerig voelen. Ook het gebruik van bijv. Ayahuasca of andere geestverruimende middelen, kan dit tot gevolg hebben.

Op een bepaald niveau, bewust of onbewust, is er een contract; er is sprake van een energetische overeenkomst, zoals angst, woede, onvoldoende zelfrespect, verslavingen/alcoholisme, seksueel misbruik, vergelijkbare verhalen.


Iedereen die zich bezighoudt met Spiritualiteit zou zich - m.i. én iedere dag - 
moeten bezighouden met
Energy Management
. Zie het als je dagelijkse douche, een routine, die in je systeem verankerd zit, wat je nooit vergeet of overslaat en wat je zo stevig maakt als een huis! 

Je bent geaard, je chakra's zijn schoon en je energieveld is heel en ondoordringbaar
voor alles wat er niet 
thuishoort.

Wat zijn entiteiten?

Vaak zijn entiteiten dolende zielen die eigenlijk verdwaald zijn en de weg naar het licht niet weten te vinden. De mensen zijn overleden, maar hun zielen hebben het Aardse niet verlaten. Het kan zijn dat ze onverwacht zijn overleden, bijvoorbeeld in een ernstig ongeluk en niet beseffen dat ze "dood" zijn. Ze voelen bij een levend mens de hogere frequenties en een toegankelijk auraveld waar ze zich aan vast hechten, vaak zelfs onbewust. Soms zijn
mensen bang dat ze na overlijden naar een hel gaan, omdat ze iemand iets hebben aangedaan. Dan gebeurt het dat ze uit angst niet hun weg vervolgen zoals zou moeten, om verder te groeien en de volgende stap in hun evolutieproces te zetten. 

Nadat de entiteit(en) is/zijn verwijderd, is het belangrijk dat je energieveld schoon blijft en dat er geen herhaling kan plaatsvinden. Er zal geleerd moeten worden wat er voor nodig is om je van de juiste kennis en gereedschappen te voorzien, zodat je meesterschap over je energie kunt krijgen. 
Ik help je daar graag bij.

* Voordat je een afspraak kunt maken vraag ik je onderstaand formulier zo
   goed
mogelijk in te vullen.
   Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een intakegesprek. 
Quantum Dark Arts Defense