TƎT & MAGIC BOTTLED 

Biophilia®Tracker


Vanwege Covid - 19 wordt er op dit moment niet gewerkt met de Biophilia,
omdat dit niet 
"op afstand" kan plaatsvinden


Ook maak ik gebruik van de Biophilia®Tracker Software. Dit is een programma op de PC - Klassieke Bio Resonantie-die de conditie van je hele lichaam in kaart kan brengen. Helemaal tot op celniveau. Door middel van een koptelefoon word je aangesloten op het systeem op de computer en scant de Biophilia die delen van het lichaam die je wilt zien.
Wij bekijken samen op het scherm hoe dit scannen van bijv. de organen verloopt. Het werkt met frequenties; ieder orgaan heeft een eigen frequentie, de Biophilia laat het orgaan zien en de conditie ervan wordt weergegeven in blokjes van 1 t/m 6.
Het systeem laat zien of iets chronisch is (dus langere tijd aanwezig in het lichaam, maar zeker niet onbehandelbaar!) of dat het zelfgenezend vermogen gemakkelijker gestimuleerd kan worden. Er kan bijvoorbeeld ook gezien worden of er voedsel allergieën zijn.
Je volgt -ziet- zelf de voortgang via 4D beelden; hoe was het en hoe is het nu met mijn lichaam gesteld?
Als je lichaam gaat herstellen geeft dat grote voldoening.

Een gouden combi om te scannen zijn darmen, lever, galblaas, alvleesklier, bijnieren en schildklier. De meeste klachten ontwikkelen zich in de darmen. Wat zijn je klachten? Dat is natuurlijk het belangrijkste uitgangspunt.
Direct na het scannen worden er al frequenties toegevoegd aan alle gescande organen.
Dit is meta therapie, de klassieke bioresonantie therapie.

Het is ook een mooie manier om een (preventief) borstonderzoek te doen, zonder pijn en stralingsrisico's. Of om een slecht werkende schildklier eens tot op celniveau te kunnen bekijken. Ook een pre-natal scan behoort tot de mogelijkheden. Een scan voor jou en je partner als je zou willen, veel is mogelijk.
Hele goede resultaten worden geboekt bij tandvleesproblemen, huidproblemen, jeuk, verzwakt zenuwstelstel, darmproblemen, w.o. leaky gut, waarbij de darmwand kan versterken, herstellen.
Het is een uitermate zacht systeem en zeer geschikt voor kinderen.
  
Iedere keer dat je frequenties meegeeft/toevoegt, kun je deze ook opslaan in een flesje zuiver, gevitaliseerd (en magnetically stirred) water via de Biophilia om zo het proces thuis voort te kunnen zetten. De druppels hebben een hoge frequentie en ondersteunen het helingsproces heel goed. Bij een volgend consult krijg je in principe weer een flesje mee met nieuwe frequenties.
Het hangt een beetje af van de regelmaat van de consulten.

​Het scannen van de organen en het behandelen kan snel. 75 minuten is voor het eerste consult genoeg; dat geeft voldoende gelegenheid om te behandelen en het geven van informatie, het stellen van vragen, etc. Het kan een kwartier (kosteloos) uitlopen. 

Er kunnen o.a. Homeopathische, Fytotherapeutische (planten, kruiden), Lithotherapeutische (helende kracht van half edelstenen) frequenties direct toegediend worden vanuit het systeem. De Biophilia laat zien wat het best voor jou kan werken. Medicijnen die je misschien al gebruikt kunnen getest worden om te zien of ze je nog goed voor je zijn en er kan op allergieën getest worden; bijv. op voeding; iets wat je regelmatig eet. 


voor Biophiliajpg


Nb: Stop nooit zomaar met reguliere medicijnen; neem altijd eerst contact op met de huisarts of specialist. De Biophilia én de Pure Energy Druppels kunnen naast evt. reguliere medicatie ingenomen worden en zijn absoluut onschadelijk. De therapie en druppels zijn er op gericht om het zelfgenezend vermogen van ons lichaam te activeren. Zie onze algemene voorwaarden en disclaimer.