TƎT & MAGIC BOTTLED 
BEHANDELINGEN & TARIEVEN

MOGELIJKHEDEN

Ik behandel iedere klacht, alles is bespreekbaar; alle huidklachten, hoofdpijn, menstruatieklachten, overgangsklachten, vermoeidheid, (extreme) angsten, fobieën, je niet op aarde thuis voelen, overgevoeligheid, slecht functioneren in de "buitenwereld", gevoelens van somberheid, depressiviteit, piekeren, geen rust in het hoofd, gevoel van eenzaamheid, slecht slapen, behandeling voor snel herstel na operaties, klachten na operaties; energie tekort, slecht herstellende wonden, behandeling gericht op afbouw medicatie (alles in heel nauw en goed overleg), bij alle rouwprocessen, etc.

Alles is energie; Ik kan je helpen leren onderscheid te maken in de verschillende soorten energie; wat is van jou en wat is van een ander. Hoe kun je zelf leren je energieveld (je auraveld én je chakra's) op te schonen en schoon te houden, maar ook te beschermen,
​jezelf te beschermen; er een routine van te maken zodat het een onderdeel van je lifestyle wordt en je voelt dat je veel beter in je vel komt.
Er zijn veel gevoelige mensen, kinderen op aarde en het is belangrijk te kijken of je bijvoorbeeld energie oppikt van een ander; bijvoorbeeld een familielid of je collega. Herkenning is dan ineens al een stuk bewustwording. Dat geeft rust, dan kan je er wat mee!
Veel is ook op afstand mogelijk, o.a. via Skype.

Ik gebruik energetische therapie voor alle klachten. Dit is in de vorm van intuïtieve healing (energetisch), Reiki (Usui), Janosh Energetische Therapie, Holographic Healing van Marilyn Harper, maar ook coaching, huidverbetering/verzorging, beauty- en kleuradvies horen tot de mogelijkheden.

Ook maak ik gebruik van de Biophilia®Tracker Software. Dit is een programma op de PC die de conditie van je hele lichaam in kaart kan brengen. Helemaal tot op celniveau. Door middel van een koptelefoon word je aangesloten op het systeem op de computer en scant de Biophilia die delen van het lichaam die je wilt zien.
Wij bekijken samen op het scherm hoe dit scannen van bijv. de organen verloopt. Het werkt met frequenties; ieder orgaan heeft een eigen frequentie, de Biophilia laat het orgaan zien en de conditie ervan wordt weergegeven in blokjes van 1 t/m 6.
Het systeem laat zien of iets chronisch is (dus langere tijd aanwezig in het lichaam, maar zeker niet onbehandelbaar!) of dat het zelfgenezend vermogen gemakkelijker gestimuleerd kan worden. Er kan bijvoorbeeld ook gezien worden of er voedsel allergieën zijn.
Je volgt -ziet- zelf de voortgang via 4D beelden; hoe was het en hoe is het nu met mijn lichaam gesteld?
Als je lichaam gaat herstellen geeft dat grote voldoening.

Een gouden combi om te scannen zijn darmen, lever, galblaas, alvleesklier, bijnieren en schildklier. De meeste klachten ontwikkelen zich in de darmen. Wat zijn je klachten? Dat is natuurlijk het belangrijkste uitgangspunt.
Direct na het scannen worden er al frequenties toegevoegd aan alle gescande organen.
Dit is meta therapie, de klassieke bioresonantie therapie.

Het is ook een mooie manier om een (preventief) borstonderzoek te doen, zonder pijn en stralingsrisico's. Of om een slecht werkende schildklier eens tot op celniveau te kunnen bekijken. Ook een pre-natal scan behoort tot de mogelijkheden. Een scan voor jou en je partner als je zou willen, veel is mogelijk.
Hele goede resultaten worden geboekt bij tandvleesproblemen, huidproblemen, jeuk, verzwakt zenuwstelstel, darmproblemen, w.o. leaky gut, waarbij de darmwand kan versterken, herstellen.
Het is een uitermate zacht systeem en zeer geschikt voor kinderen.

  
Iedere keer dat je frequenties meegeeft/toevoegt, kun je deze ook opslaan in een flesje zuiver, gevitaliseerd (en magnetically stirred) water via de Biophilia om zo het proces thuis voort te kunnen zetten. De druppels hebben een hoge frequentie en ondersteunen het helingsproces heel goed. Bij een volgend consult krijg je in principe weer een flesje mee met nieuwe frequenties.
Het hangt een beetje af van de regelmaat van de consulten.


​Het scannen van de organen en het behandelen kan snel. Een uur à 5 kwartier is voor het eerste consult zeker genoeg; voor het eerste consult betaal je de vaste prijs van 1 uur; dat geeft voldoende gelegenheid om te behandelen en het geven van informatie, het stellen van vragen, etc.
Er kunnen o.a. Homeopathische, Fytotherapeutische (planten, kruiden), Lithotherapeutische (helende kracht van half edelstenen) frequenties direct toegediend worden vanuit het systeem. De Biophilia laat zien wat het best voor jou kan werken. Medicijnen die je misschien al gebruikt kunnen getest worden om te zien of ze je nog goed voor je zijn en er kan op allergieën getest worden; bijv. op voeding; iets wat je regelmatig eet. 

voor Biophiliajpg

Om je lichaam goed op gang te helpen kun je de keuze maken om een 10 rittenkaart aan te schaffen.
Zie de tarieven hieronder. 

Nb: Stop nooit zomaar met reguliere medicijnen; neem altijd eerst contact op met de huisarts of specialist. De Biophilia én de Pure Energy Druppels kunnen naast evt. reguliere medicatie ingenomen worden en zijn absoluut onschadelijk. De therapie en druppels zijn er op gericht om het zelfgenezend vermogen van ons lichaam te activeren. Zie onze algemene voorwaarden en disclaimer. 

TARIEVEN

Elixir Mists

Er is een ruime keuze aan Elixirs in de winkel verkrijgbaar; o.a. om goed te gronden/aarden, om je energieveld op te schonen én te beschermen, om je te helpen bij angsten, voor eigenliefde, om jezelf te leren uiten of je te helpen in je kracht te gaan staan ​en nog veel meer!
Er zijn twee verschillende soorten; het Elixir op basis van frequenties en energieën, een vrijwel geurloos Elixir. Vaak heeft deze soort de voorkeur als men wel de werking wil maar niet de nadruk wil leggen op geur. De Elixirs zijn ook verkrijgbaar met toevoegingen van essentiële oliën, wat de werking versterkt en bovendien heerlijk ruikt.  

De Elixirs worden vers gebotteld en verpakt in handgemaakte, 100 ml flesjes van mat,
wit glas met een balgverstuiver in verschillende kleuren en zijn zeer zuinig in gebruik.

Zonder toevoeging van essentiële oliën                                                                        €49,50                    Met toevoeging van (meest) Bio essentiële oliën                                                           €55,-                                                                                                

Pure Energies druppels

Pure Energies (incl. evt. toevoeging Bloesem Remedies) druppels
voor jou op maat gemaakt, per flesje:                                                                         €37,50                    30 ml in een blauw glazen flesje met pipet

Het "recept" blijft bewaard; dit recept kan 3 x bijgesteld worden
(zonder bijkomende kosten) en kosten de druppels, per flesje:                                     €17,50                                                                    
Er zijn een aantal Pure Energies vast in het assortiment,
zoals Chakra Balance, Hay Fever, Shield Me, No Panic!
30 ml in een blauw flazen flesje met pipet, per flesje:                                                  €15,-                                                                                                                                                                                                     
Pure Biophilia®Tracker Energies druppels opgeladen tijdens een consult.
Een blauw glazen flesje van 30 ml met pipet is bij het consult inbegrepen.
(De frequenties van max. 5 à 6 behandelde organen worden aan het water toegevoegd;
dit geeft de beste, meest krachtige ondersteuning)
Bij een volgend consult krijg je in principe weer een flesje mee met nieuwe frequenties.
Het hangt een beetje af van de regelmaat van de consulten.
​Voor informatie of een verzoek mag je altijd mailen.

Consult/Behandeling

Ik hanteer een uurtarief van                                                                                        €75,-                                                                                                                                
hierna geldt een half uurtarief van                                                                              €37,50                                                                                                                    
1ste en losse consulten Biophilia                                                                                  €75,-                                                                                                                       
Een 10 rittenkaart voor behandelingen met de Biophilia                                              €500,-                     (Deze kaart is 3 maanden geldig en kan na het eerste consult met de Biophilia aangeschaft worden.)
Alle tarieven zijn inclusief BTW.
​Er is een pinapparaat aanwezig, contant betalen kan natuurlijk ook.


"Je lichaam is de tempel van je ziel"
Heel bewust ben ik niet aangesloten bij een Beroepsvereniging, dat betekent dat je zorgverzekeraar geen vergoeding uitkeert.
Door de stijgende ziektekosten is er een toenemende behoefte aan een preventieve levensstijl. Hierdoor streeft men steeds meer naar minder ziek zijn, langer en gezonder te leven en kosten te besparen.